Zamieszczone przez maksiu
Gdzie ubezpieczyć mieszkanie?
Zwiń
X
-
Ja od kilku lat ubezpieczam w Allianz zarówno chałupę jak i samochody(agent pamięta za mnie kiedy kończy się polisa, przyjeżdża do mnie gdzie i kiedy chcę, chatę mogę ubezpieczyć za jednym razem na kilka lat żeby nie latać co roku), kiedyś wiatr porwał mi garaż typu blaszak, przyjechał pan popatrzył, opisał i za tydzień była kasa na koncie,w bloku zalała mnie sąsiadka tak, że woda kapała na pralkę w które oczywiście elektronika nie wytrzymała i też przyjechali popisali, popatrzyli przyznali kasę na remont oraz zwrot za pralkę(a podejrzewam, że sąsiadkę wyczyścili dobrze bo od tamtej pory przestała odpowiadać dzień dobry :diabelski_usmiech ).Marcin
My ©koda is fantastic
-
-
Ale uwaga na na Alliantz podpisują 3 letnie polisyGenerali ma teraz fajne pakiety. Zaglądnął bym do PZU, które ostatnio się mocno zmienia - na dobre
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuNie biorą pod uwagę takich wynalazków jak Inter UbezpieczeniaOctavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuOgólne Warunki Ubezpieczenia TU Inter Polska S.A. w kwestii ubezpieczenia OC noszą znamię klauzul abuzywnych, ponieważ kształtują prawa i obowiązki konsumenta w sposób sprzeczny z dobrymi obyczajami i rażąco naruszający jego interesyOctavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczupraktycznie wszystkie w OWUOctavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
odgrzeje kotleta...pytanie w PZU ubezpieczenie od kradzieży obejmuje nie tylko mieszkanie ale również poza miejscem ubezpieczenia....w COMPENSIE o tej drugiej części nie ma mowy. Z tym, że znajomy z compensy mi powiedział, że te ubezpieczenie od kradzieży poza miejscem ubezpieczenia to pic na wodę fotomontaż :roll:
ktoś coś bliżej na ten temat?
[ Dodano: Czw 04 Lip, 13 13:01 ]
doczytałem warunki umowy ubezpieczenia i pakiet COMPENSA RODZINA obejmuje rozbój poza miejscem ubezpieczenia :wink:
Komentarz
-
Komentarz